Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Welkom bij Dimence Groep Techwijzer!

De Techwijzer kan jou op weg helpen in de wereld van technologie voor geestelijke gezondheidszorg en welzijn.

Een initiatief van Dimence Groep om een overzicht te bieden van technologie die gebruikt kunnen worden om vanuit kracht te werken aan je welzijn.

Dimence Groep Techwijzer is één van de uitwerkingen van Dimence Groep Connected, een beweging om door inzet van technologie mensen dichter bij elkaar te brengen.

Wil je meer weten over de stichtingen van Dimence Groep? Lees op www.dimencegroep.nl wie wij zijn en wat we bieden.

 

WAAROM EEN TECHWIJZER?

Steeds vaker kregen wij vragen van klanten en behandelaren over het gebruik van technologie. Welke technologieën zijn er voor de geestelijke gezondheidszorg en welzijn en wat zijn de ervaringen van anderen? In antwoord op deze behoefte hebben wij de Dimence Groep Techwijzer ontwikkeld.

 

ONZE DROOM

Onze droom is dat we beter aansluiten op de digitale behoefte van mensen om zo de zorg mooier, makkelijker en beter te maken. We ontdekken, leren, verbinden en vernieuwen, samen met jou en andere geïnteresseerden. Zo gaan we open met elkaar in gesprek over het gebruik van technologie en de kennis hierover delen. Graag nodigen we jou dan ook uit om met ons mee te denken zodat we de Techwijzer kunnen door ontwikkelen.

 

WAT IS HET?

Dimence Groep Techwijzer is een verzamelplek waar voor verschillende vormen van technologie wordt weergegeven en wat de ervaringen zijn van mensen die de technologie gebruiken. De technologieën die op deze Techwijzer getoond worden zijn met zorg en aandacht, op basis van input van behandelaren en klanten, geselecteerd. Het betreft technologie waar behandelaren en klanten van hebben gehoord en soms ervaringen mee hebben. De getoonde technologieën vormen een overzicht en zijn niet per definitie ‘aanbevolen’ door Dimence Groep.

 

HOE WERKT HET?

In de Dimence Groep Techwijzer kan je technologieën zoeken op trefwoord of op categorie. Klik op 'lees verder' wanneer je meer informatie wilt over een bepaalde technologie. Zo zie je of het gaat om een betaalde of gratis app, wie het heeft ontwikkeld of een filmpje bekijken.

Heb je ervaring opgedaan met een technologie? Geef dan jouw rating en een review. Mis je iets? Meld dit via de contactknop en wij gaan kijken of het kan worden toegevoegd.

 

HET GEBRUIK VAN DE TECHWIJZER

Je kan een technologie voor verschillende doelen gebruiken. Zo kan het je helpen om gezonder te leven, helpen ontspannen of ondersteuning bieden tijdens of na een behandeling.

Dimence Groep Techwijzer wijst je op het volgende:

 

De technologie op de Techwijzer worden niet aanbevolen door de Dimence Groep maar worden getoond om ervaringen te delen en overzicht te bieden. Het gebruik van technologie uit de Techwijzer is derhalve voor eigen risico en verantwoordelijkheid.

Dimence Groep staat niet in voor eventuele gevolgen naar aanleiding van het al dan niet zorgvuldig dan al dan niet onrechtmatig gebruik van de getoonde technologie op de Techwijzer.

Aan de inhoud van de Techwijzer kunnen aan de gebruiker geen rechten worden ontleend. Dimence Groep heeft geen rechten tot de inhoud van de technologieën en kan op geen enkele wijze de inhoud of informatie van die app inzien. Wanneer je gebruik maakt van een technologie, komen de gegevens die je invoert bij externe technologie-ontwikkelaars terecht. Meer informatie hierover is te vinden bij de desbetreffende ontwikkelaar.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben neem dan contact op!

 

Initiatiefnemers Dimence Groep Techwijzer